Zonnepanelen

uit Alblasserdam

Een zonnepanelen installatie is dé manier om zelf duurzaam en goedkoop, groene stroom te produceren. Met zonnepanelen heeft u op een eenvoudige manier rendement van uw dak.

Schouw op locatie

Na uw aanvraag zorgen we ervoor dat we, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u opnemen voor een afspraak op locatie. Pas na de afspraak op locatie brengen wij een scherpe offerte uit. Ieder dak is anders, dus we bespreken de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Bij akkoord op de prijsopgave belt onze planner voor de uitvoeringsdatum.

Alleen topkwaliteit zonnepanelen

De zonnepanelen die wij aanbieden komen uit de Bloomberg Tier 1 lijst. Deze zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in de markt. De glas-glas zonnepanelen die wij leveren vallen ook onder deze hoge kwaliteit panelen.

Service & garantie

Bij ons ontvangt u een vermogensgarantie van 25 tot 30 jaar en daarnaast ook 24 maanden garantie op de installatie. Betrouwbaarheid die onze klanten kunnen beamen.

Zonnepanelen kopen:

ook in 2024 een goed idee

Overweegt u zonnepanelen te kopen? Laten wij u dan helpen om de knoop door te hakken. Want ook in deze tijd zijn er 6 zonnige redenen om zonnepanelen op uw huis of bedrijfspand te plaatsen.

1. U bespaart direct op energiekosten
Het briljante van zonnepanelen is dat u iets doet voor een beter milieu, terwijl u zelf flink bespaart op uw energiekosten. Win-win. Ja, de overheid wil de salderingsregeling afbouwen. Maar tot 2031 is het mogelijk om te blijven salderen.

2. U verdient uw investering terug
Binnen afzienbare tijd (3 tot 4 jaar) verdient u uw investering in zonnepanelen terug. Bovendien: btw betaalt u niet (of vraagt u terug als ondernemer), en er zijn vaak subsidies via uw gemeente mogelijk.

3. U verduurzaamt uw woning of bedrijfspand
De wereld is in transitie naar schone energie. En dat is hard nodig, willen we de gevolgen van klimaatverandering beperken. Ja, de productie van zonnepanelen veroorzaakt ook uitstoot. Maar die weegt niet op tegen de besparing die ze opleveren.


4. U wordt onafhankelijker

De energiemarkt is grillig de afgelopen jaren. Wat de tarieven doen, is onvoorspelbaarder dan ooit. Maar met zonnepanelen heeft u daar een stuk minder last van. Installeert u ook een thuisbatterij of zakelijke batterij? Dan bent u nóg onafhankelijker.

5. U verhoogt de waarde van uw vastgoed
Bevat uw pand eenmaal een zonnepaneleninstallatie? Dan wordt die onderdeel van uw vastgoed. Daarmee verhoogt u direct de waarde ervan. Dus ook op die manier verdient u uw investering vroeg of laat terug.

6. Zonnepanelen worden steeds goedkoper
De techniek achter zonnepanelen wordt steeds beter en goedkoper. Dat betekent enerzijds dat ze steeds meer energie opwekken, en anderzijds dat uw terugverdientijd korter is.

Lees meer

Klanten over

LivingSun

13 zonnepanelen met een Enphase installatie bij RJ van de Ruit uit Papendrecht.

Bakkerij Voordijk uit Ridderkerk heeft onlangs een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door maar liefst 2000...

LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten.

"LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten. De voorbereidingen en het overleg met de bewoners zijn prima verlopen. Ook de samenwerking tussen LivingSun en elektrotechnisch bedrijf Barth prima. LivingSun: betrouwbaar bedrijf . Aan te bevelen!"

Henk Hellenthal

LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht.

"LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht. De aanpak is zeer grondig en het resultaat mag er zijn! We hebben er energie van gekregen. Een aanrader voor ieder bedrijf dat serieus aan de slag wil gaan met het verduurzamen door middel van zonnepanelen. Gertjan Kleinbloesem"

Gertjan Kleinbloesem

Verloop Drukkerij

Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht.

"Fijne ervaring met LivingSun. Er wordt meegedacht over oplossingen, leggen op meerdere daken en dakdelen was geen enkel probleem. Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht. De zonnepanelen en omvormers zijn van topkwaliteit en we hopen op vele jaren een goede opbrengst van het systeem."

Pim Engelbregt

Heel blij met de zonnepanelen.

"Heel blij met de zonnepanelen. Fijn contact, advies en "nazorg". Goede service, top!"

Leoni Schipper

LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal.

"LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal. De communicatie was helder gedurende het hele proces. De installatie verliep vlot en de kwaliteit van het geleverde werk is zeer goed. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen LivingSun ten zeerste aan voor hun professionele aanpak en hoogwaardige dienstverlening."

Cowporation Farmshop

Alblasserdam

Goede uitleg over alles , zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

J D

Goede advisering aan huis en snelle offerte. - GJ Otterman

Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur.

"Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur. Denken met je mee, dragen oplossingen aan. Prettig in de communicatie. Ook de uitvoerders waren uitstekend. We raden u aan in ieder geval LivingSun te overwegen indien u zonnepanelen wilt installeren."

Ton van 't Hoff

Prima service, snelle levering

"Prima service, snelle levering en heel tevreden met de zonnepanelen."

Corien Rozendaal

We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.

"We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen. We hebben toen een paar bedrijven benaderd, waaronder Living Sun, om ons een offerte te sturen voor plaatsing van 8 panelen. Het is Living Sun geworden, betrouwbaar en fijn contact, er wordt ook terug gebeld als dat beloofd wordt. Nette montage en als er een probleem is dan lost men dit snel op. Ook na de plaatsing nog contact gehad of dat wij tevreden waren. Een fijn bedrijf met een scherpe prijsstelling. Met vriendelijke groet Willem Schipper."

Willem Schipper

Onlangs hebben we bij Peekstok Machining & Construction 990 zonnepanelen mogen leggen...

194 zonnepanelen in samenwerking met Barth Installatietechniek.

"Frans Zoeteman, directeur van LivingSun, heeft tijdens een extra Algemene Ledenvergadering een duidelijke uiteenzetting van zijn bedrijf, de werking en toepassing van de zonnepanelen installatie, samenwerking met Barth Installatietechniek en de Scope12 keuring geven. De aanleg van 194 zonnepanelen op het dak inclusief de aanpassing en/of installatie van de nieuwe meterkasten door Barth Installatietechniek is als 'individueel maatwerk' volgens planning verlopen. Kortom, professioneel met een eerlijk advies en fijne samenwerking."

J.A. Jongeneel

Vandaag ontvingen we de officiële opdracht voor het leveren en installeren van 194 zonnepanelen van VVE...

Fijne communicatie en goede service!

"Fijne communicatie en goede service! Na onze offerteaanvraag kwam er al snel iemand langs. Met de hulp van een handige tool zagen we in een mum van tijd waar de panelen het gunstigste zouden liggen en wat de verwachte jaarlijkse opbrengst zou zijn. Nog dezelfde dag hadden we de offerte op de mail. Absoluut aan te bevelen!"

Glenn van Ruitenburg

Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf.

"Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf. De installatie verliep vlot, en hun personeel had kennis van zaken en behulpzaam. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds ik hun panelen gebruik. Een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen."

Dieter Jager

Goede voorbereiding en uitstekende berekening.

"Goede voorbereiding en uitstekende berekening. Ook keurig geplaatst. Ook nazorg bij vraag was goed. Super gedaan mannen."

Ruud en Ada Molenaar

10 zonnepanelen op een tweekapper met Enphase installatie van Steven Wierx uit Papendrecht.

Living Sun is een serieus bedrijf.

"Living Sun is een serieus bedrijf levert kwaliteit resultaat. Zeker een aanrader. ik ben zelf tevreden met mijn all round installaties."

Antonio Candido Adriao

Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd.

"Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd. Daarnaast werd er ook in de drukke tijd met heel veel vraag gewoon een eerlijke prijs gerekend."

Arie Bakker

Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen.

"Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen. Nette en hardwerkende monteurs die professioneel de kabel en panelen monteren. ’s Middags sluit gekwalificeerde elektromonteur geheel aan, zodat systeem operationeel is. Overzichtelijke App (op telefoon) toont direct de stroomproductie en correcte werking van zonnepanelen. Kortom: LivingSun doet we ze belooft en de prijs/kwaliteitverhouding is van topniveau!"

Henk Hartman

Zonnepanelen - over ons

Uw betrouwbare leverancier

uit de regio

Bij LivingSun willen we dat u ook kunt profiteren van de zon. Wij helpen u met een duurzame energieoplossing voor uw woning. Doordat we de regio en de mensen kennen zorgen we voor een prettig proces, waarbij u in een korte tijd rendement uit topkwaliteit zonnepanelen kunt halen.

Daarnaast combineren we zonnepanelen met andere producten, zoals laadpalen en thuisbatterijen of zakelijke batterijen, voor een duurzame totaaloplossing.

Een vrijblijvende offerte

binnen 1 werkdag

Aan de hand van de gegevens die u invult kunnen wij binnen één werkdag een offerte opsturen. Dit is geheel vrijblijvend en op onze kosten. Wacht daarom niet langer en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen!

Zonne-energie

uit Alblasserdam

 • Gegarandeerd rendement
 • Alleen topkwaliteit zonnepanelen
 • Binnen één werkdag reactie
Adres(Vereist)

Al meer dan 2500 installaties gedaan

De kracht van onze zonnepanelen

 • Alleen Tier 1-zonnepanelen
  De organisatie Bloomberg certificeert fabrikanten van zonnepanelen. Krijgen zij het stempel ‘Tier 1’? Dan betekent dat voor u zekerheid over de hoge kwaliteit van de panelen: minimale storingen en maximale opbrengsten.
 • Het maximale uit uw panelen
  Hoe slimmer u omgaat met de energieopwekking van uw zonnepanelen, hoe meer kosten u bespaart. Daarom helpen we u graag om het maximale uit uw panelen te halen. Dat is ‘gewoon’ onderdeel van onze service.
 • Persoonlijk contact en de beste service
  Een adviesgesprek is gratis. En u mag zo lang doen als u wilt over uw beslissing om met ons in zee te gaan. En is de installatie eenmaal geplaatst? Dan staan we bij een onverhoopte storing direct op uw stoep, desnoods ’s avonds.
zonnepanelen kopen

Onze werkwijze

Online een afspraak maken

Wilt u precies weten wat zonnepanelen voor uw portemonnee kunnen betekenen? Maak dan online eenvoudig een afspraak.

Persoonlijk advies bij u thuis of op de zaak

Binnen 1 week staan we bij u op de stoep. We nemen ruim de tijd om uw situatie en wensen in kaart te brengen, voor een advies op maat.

Vrijblijvende offerte op maat

Ons advies vertalen we in een gedetailleerde offerte. Die is geheel vrijblijvend. Daarna is de beslissing geheel aan u.

Geruisloze installatie

Op de dag dat we uw panelen installeren, merkt u bijzonder weinig van ons. Voordat u het weet, bent u aangesloten op de zon.

Het maximale uit uw zonnepanelen

Hoe slimmer u omgaat met uw zonnepanelen, hoe eerder u ze terugverdient. Daarvoor geven we u gericht advies.

Ik ben...

...woningeigenaar

Voor u betekenen zonnepanelen vanaf minuut 1 een directe besparing op uw energiekosten. Daarnaast verdient u aan het terugleveren van elektriciteit aan het energienet. Maar u kunt meer doen: stem het gebruik van bijvoorbeeld uw vaatwasser, droger en wasmachine af op de zonuren. Hierover geven we u advies op maat. ‘Gewoon’ onderdeel van onze persoonlijke service!

Zonnepanelen kopen?

 • Alleen Tier 1-kwaliteit zonnepanelen
 • Gemiddelde besparing van € 1.200
 • Klanten geven ons een 10
Adres(Vereist)

Ik ben...

...ondernemer

Zonnepanelen op uw bedrijfspand betalen zich direct uit in de vorm van besparing. Daarnaast profiteert u waarschijnlijk van subsidie. Wilt u volledig grip op uw energiehuishouding? Richt dan een slim en efficiënt Energie Management Systeem (EMS) in. Daar helpen we u bij. Zodat u uw investering in de kortst mogelijke tijd terugverdient.

Tip: Combineer de zonnepanelen met een zakelijke batterij voor nog meer rendement!

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Dit hangt sterk van uw totale verbruik van stroom af. Daarnaast kan het geen kwaad om extra zonnepanelen aan te schaffen wanneer u in de toekomst elektrisch gaat rijden of een warmtepomp wilt aanschaffen.

Wat is de terugverdientijd van mijn zonnepanelen?

Gemiddeld gezien verdient u de zonnepanelen tussen de 4 en 7 jaar terug.

Hoelang gaan de zonnepanelen mee?

Zonnepanelen hebben een levensduur van minimaal 25 jaar. Vaak gaan de panelen nog wel langer mee. Wel gaat het rendement ieder jaar met 0,5 procent achteruit.