Zakelijke batterij

Bespaar en verdien

 • Stroom opslaan op de juiste momenten
 • Terugverdientijd van 3-5 jaar
 • Levensduur van 15-20 jaar
Adres(Vereist)

Al meer dan 2500 installaties gedaan

Gratis schouw op locatie

Waarom een zakelijke batterij van LivingSun?

Wij zijn alleen tevreden als u straks 茅cht profiteert van uw zakelijke batterij. Dus maximale besparing en de snelste terugverdientijd.

 • Direct te combineren met onze zonnepanelen
  Wij installeren niet alleen accu鈥檚, maar ook zonnepanelen. Zo haalt u direct een alles-in-茅茅n-oplossing in huis om uw bedrijf ingrijpend te verduurzamen en kosten te besparen.
 • Alleen de beste batterijen
  Wij werken alleen met de beste materialen. Dat betekent voor u dat u een batterij krijgt die goed oplaadt, levert, het vrijwel altijd doet en lang meegaat (tot wel 20 jaar).
 • Persoonlijk contact en de beste service
  Een adviesgesprek is gratis. Bij installatie zorgen wij ervoor dat u precies weet hoe u het meeste uit uw zakelijke batterij haalt. Bij storingen staan we direct op de stoep. Ook 鈥榮 avonds.

Onze tevreden ondernemers

aan het woord

194 zonnepanelen in samenwerking met Barth Installatietechniek.

"Frans Zoeteman, directeur van LivingSun, heeft tijdens een extra Algemene Ledenvergadering een duidelijke uiteenzetting van zijn bedrijf, de werking en toepassing van de zonnepanelen installatie, samenwerking met Barth Installatietechniek en de Scope12 keuring geven. De aanleg van 194 zonnepanelen op het dak inclusief de aanpassing en/of installatie van de nieuwe meterkasten door Barth Installatietechniek is als 'individueel maatwerk' volgens planning verlopen. Kortom, professioneel met een eerlijk advies en fijne samenwerking."

J.A. Jongeneel

Bakkerij Voordijk uit Ridderkerk heeft onlangs een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door maar liefst 2000...

Onlangs hebben we bij Peekstok Machining & Construction 990 zonnepanelen mogen leggen...

Vandaag ontvingen we de offici毛le opdracht voor het leveren en installeren van 194 zonnepanelen van VVE...

LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten.

"LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten. De voorbereidingen en het overleg met de bewoners zijn prima verlopen. Ook de samenwerking tussen LivingSun en elektrotechnisch bedrijf Barth prima. LivingSun: betrouwbaar bedrijf . Aan te bevelen!"

Henk Hellenthal

zakelijke batterij

De voordelen van een zakelijke batterij

Een zakelijke batterij naast uw zonnepanelen heeft 3 grote voordelen:

 • U bespaart n贸g meer energiekosten. Uw zakelijke zonnepanelen werken altijd. Ook als uw bedrijf gesloten is. Dus wat nu als die opgewekte energie niet teruggeleverd wordt, maar uw accu oplaadt? Zo kunt u uw bedrijf 贸贸k van zelfopgewekte stroom voorzien in de donkere uren.
 • Verdien aan energie(verbruik). Met een accu bent u vrijer om de momenten te kiezen waarop u teruglevert of netstroom verbruikt, gebaseerd op de gunstigste tarieven. Oftewel: is het uurtarief positief? D谩n levert u terug. Is het andersom? Dan laadt u uw accu op; daar verdient u dan aan.
 • Minder bedrijfsrisico. U bent veel minder overgeleverd aan de grillen van de energiemarkt. Schieten de tarieven omhoog? Dan heeft u daar minder last van. Bovendien kan uw bedrijf een stroomstoring veel beter opvangen met een zakelijke batterij: uw concurrenten liggen stil, maar u niet.

Wat is een zakelijke batterij?

Een zakelijke batterij (ook wel: accu) is een energieopslag in eigen beheer. U sluit de batterij aan op uw energiesysteem, zodat u hem enerzijds kunt opladen en anderzijds kunt gebruiken wanneer u stroom nodig hebt (of de energietarieven negatief zijn). Hier heeft u zelf volledige controle over. Een zakelijke accu is met name krachtig wanneer u die koppelt aan uw zonnepanelen.

 

Is een zakelijke batterij rendabel?

Ja, zakelijk energie opslaan loont. Uw terugverdientijd hangt van veel factoren af, maar gemiddeld is die 5 jaar.

Een zakelijke batterij heeft een levensduur van 15 tot 20 jaar. Dus na de terugverdientijd maakt u er pure winst mee.

Hoe slimmer u met uw energieopslag omgaat, hoe korter uw terugverdientijd. Daarom helpen we u graag om uw energiehuishouding helemaal op orde te brengen, met een Energie Management Systeem (EMS). Hier vertellen we u graag alles over, in een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies
of bel 085 792 28 70
zakelijke accu

Energie opslaan met een zakelijke batterij

Met zonnepanelen op uw bedrijfsdak bespaart u uiteraard direct op uw energiekosten. Maar door negatieve energietarieven kunt u met terugleveren ook kosten maken.

Daarom is een zakelijke batterij een uitstekend idee: daarmee kunt u opgewekte energie opslaan. 脡n, bij negatieve tarieven, opladen met het stroomnet. Dan verdient u aan energieverbruik.

Wat kost een zakelijke batterij?

Uw investering in een zakelijke batterij hangt af van de grootte van uw bedrijf, en uw energiebehoeften.

In plaats van een bedrag te noemen, komen we veel liever bij u langs voor een聽advies op maat.

Meer informatie
of bel 085 792 28 70
zakelijke batterij

Uw betrouwbare leverancier

uit de regio Alblasserdam

Bij LivingSun willen we dat u ook kunt profiteren van de zon. Wij helpen ondernemingen op het gebied van zonne-energie. Doordat we de regio en de mensen kennen zorgen we voor een prettig proces, waarbij u in een korte tijd rendement uit topkwaliteit zonnepanelen kunt halen.

Daarnaast combineren we zonnepanelen met andere producten, zoals laadpalen en zakelijke batterijen, voor een duurzame totaaloplossing.

Veelgestelde vragen over thuisbatterijen

Kan een zakelijke batterij op bestaande zonnepanelen?

Ja. Wij plaatsen uw zakelijke batterij graag op uw bestaande energiesysteem, 贸贸k wanneer dat door iemand anders is geplaatst.

Wat is de beste zakelijke accu voor zonnepanelen?

De beste accu is er een die:

 1. Precies past op het dagelijks verbruik van uw bedrijf
 2. Zichzelf binnen 5 tot 10 jaar terugverdient
 3. 15 tot 20 jaar meegaat, zodat u er vele jaren winst mee boekt

Installeert u via ons een zakelijke batterij? Dan zorgen wij dat deze 3 punten volledig gewaarborgd zijn.

Hoe groot moet mijn zakelijke batterij zijn?

De grootte van uw energieopslag hangt af van uw dagelijks gebruik. Daarom brengen we dat altijd 茅茅rst in kaart, voordat we u hierover adviseren.

Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. We komen graag bij u langs.

Wat is de levensduur van een thuisbatterij?

De accu鈥檚 die wij plaatsen, kunt u 7.000 keer opladen. Dus doet u dit dagelijks? Dan kunt u er 19 jaar van profiteren.

U kunt er sowieso op rekenen dat uw batterij 15 tot 20 jaar meegaat.

Waar moet ik een zakelijke batterij plaatsen?

Een batterij heeft zeker wat ruimte nodig. Hoe meer energie u wilt opslaan, hoe groter de installatie. Dus u moet hier een geschikte plek voor vinden. Uiteraard adviseren wij u hier graag over.