thuisbatterij

Thuisbatterij

Bespaar en verdien

 • Stroom opslaan op de juiste momenten
 • Terugverdientijd van 3-5 jaar
 • Levensduur van 15-20 jaar
Adres(Vereist)

Al meer dan 2500 installaties gedaan

Gratis schouw op locatie

Waarom een thuisbatterij van LivingSun?

Wij zijn alleen tevreden als u straks écht profiteert van uw thuisbatterij.

Direct te combineren met onze zonnepanelen

Wij installeren niet alleen thuisbatterijen, maar ook zonnepanelen. Zo haalt u direct een alles-in-één-oplossing in huis om uw woning ingrijpend te verduurzamen en kosten te besparen.

Alleen de beste thuisbatterijen

Wij werken alleen met de beste materialen. Dit betekent concreet dat u een thuisbatterij krijgt die goed oplaadt en levert, het vrijwel altijd doet en lang meegaat (tot wel 20 jaar).

Persoonlijk contact en de beste service

Een adviesgesprek is gratis. Bij installatie zorgen wij ervoor dat u precies weet hoe u het meeste uit uw thuisaccu haalt. En is er onverhoopt toch een storing aan uw installatie? Dan staan we snel bij u op de stoep.

Klanten over

LivingSun

13 zonnepanelen met een Enphase installatie bij RJ van de Ruit uit Papendrecht.

10 zonnepanelen op een tweekapper met Enphase installatie van Steven Wierx uit Papendrecht.

Goede advisering aan huis en snelle offerte. - GJ Otterman

Goede uitleg over alles , zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

J D

Goede voorbereiding en uitstekende berekening.

"Goede voorbereiding en uitstekende berekening. Ook keurig geplaatst. Ook nazorg bij vraag was goed. Super gedaan mannen."

Ruud en Ada Molenaar

Prima service, snelle levering

"Prima service, snelle levering en heel tevreden met de zonnepanelen."

Corien Rozendaal

Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd.

"Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd. Daarnaast werd er ook in de drukke tijd met heel veel vraag gewoon een eerlijke prijs gerekend."

Arie Bakker

Heel blij met de zonnepanelen.

"Heel blij met de zonnepanelen. Fijn contact, advies en "nazorg". Goede service, top!"

Leoni Schipper

Living Sun is een serieus bedrijf.

"Living Sun is een serieus bedrijf levert kwaliteit resultaat. Zeker een aanrader. ik ben zelf tevreden met mijn all round installaties."

Antonio Candido Adriao

Fijne communicatie en goede service!

"Fijne communicatie en goede service! Na onze offerteaanvraag kwam er al snel iemand langs. Met de hulp van een handige tool zagen we in een mum van tijd waar de panelen het gunstigste zouden liggen en wat de verwachte jaarlijkse opbrengst zou zijn. Nog dezelfde dag hadden we de offerte op de mail. Absoluut aan te bevelen!"

Glenn van Ruitenburg

LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht.

"LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht. De aanpak is zeer grondig en het resultaat mag er zijn! We hebben er energie van gekregen. Een aanrader voor ieder bedrijf dat serieus aan de slag wil gaan met het verduurzamen door middel van zonnepanelen. Gertjan Kleinbloesem"

Gertjan Kleinbloesem

Verloop Drukkerij

Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf.

"Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf. De installatie verliep vlot, en hun personeel had kennis van zaken en behulpzaam. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds ik hun panelen gebruik. Een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen."

Dieter Jager

LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten.

"LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten. De voorbereidingen en het overleg met de bewoners zijn prima verlopen. Ook de samenwerking tussen LivingSun en elektrotechnisch bedrijf Barth prima. LivingSun: betrouwbaar bedrijf . Aan te bevelen!"

Henk Hellenthal

Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur.

"Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur. Denken met je mee, dragen oplossingen aan. Prettig in de communicatie. Ook de uitvoerders waren uitstekend. We raden u aan in ieder geval LivingSun te overwegen indien u zonnepanelen wilt installeren."

Ton van 't Hoff

Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht.

"Fijne ervaring met LivingSun. Er wordt meegedacht over oplossingen, leggen op meerdere daken en dakdelen was geen enkel probleem. Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht. De zonnepanelen en omvormers zijn van topkwaliteit en we hopen op vele jaren een goede opbrengst van het systeem."

Pim Engelbregt

194 zonnepanelen in samenwerking met Barth Installatietechniek.

"Frans Zoeteman, directeur van LivingSun, heeft tijdens een extra Algemene Ledenvergadering een duidelijke uiteenzetting van zijn bedrijf, de werking en toepassing van de zonnepanelen installatie, samenwerking met Barth Installatietechniek en de Scope12 keuring geven. De aanleg van 194 zonnepanelen op het dak inclusief de aanpassing en/of installatie van de nieuwe meterkasten door Barth Installatietechniek is als 'individueel maatwerk' volgens planning verlopen. Kortom, professioneel met een eerlijk advies en fijne samenwerking."

J.A. Jongeneel

LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal.

"LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal. De communicatie was helder gedurende het hele proces. De installatie verliep vlot en de kwaliteit van het geleverde werk is zeer goed. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen LivingSun ten zeerste aan voor hun professionele aanpak en hoogwaardige dienstverlening."

Cowporation Farmshop

Alblasserdam

Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen.

"Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen. Nette en hardwerkende monteurs die professioneel de kabel en panelen monteren. ’s Middags sluit gekwalificeerde elektromonteur geheel aan, zodat systeem operationeel is. Overzichtelijke App (op telefoon) toont direct de stroomproductie en correcte werking van zonnepanelen. Kortom: LivingSun doet we ze belooft en de prijs/kwaliteitverhouding is van topniveau!"

Henk Hartman

Bakkerij Voordijk uit Ridderkerk heeft onlangs een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door maar liefst 2000...

Onlangs hebben we bij Peekstok Machining & Construction 990 zonnepanelen mogen leggen...

Vandaag ontvingen we de officiële opdracht voor het leveren en installeren van 194 zonnepanelen van VVE...

We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.

"We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen. We hebben toen een paar bedrijven benaderd, waaronder Living Sun, om ons een offerte te sturen voor plaatsing van 8 panelen. Het is Living Sun geworden, betrouwbaar en fijn contact, er wordt ook terug gebeld als dat beloofd wordt. Nette montage en als er een probleem is dan lost men dit snel op. Ook na de plaatsing nog contact gehad of dat wij tevreden waren. Een fijn bedrijf met een scherpe prijsstelling. Met vriendelijke groet Willem Schipper."

Willem Schipper

thuisbatterij

Voordelen van een thuisbatterij

 • U bespaart nóg meer energiekosten. Laad uw thuisaccu op als u van huis bent. En trek hem leeg wanneer de zon niet schijnt. Zo verbruikt u nóg minder van het energienet en brengen uw zonnepanelen dus nóg meer op – of teruglevering nu loont of niet.
 • Drijf uw eigen energiehandel. Kies de momenten waarop u teruglevert of netstroom verbruikt, gebaseerd op de gunstigste tarieven. Is het uurtarief bijvoorbeeld positief? Dán levert u terug, want daar verdient u aan. Is het andersom? Dan laadt u uw accu op.
 • U wordt nóg onafhankelijker van het net. U bent veel minder overgeleverd aan de grillen van de energiemarkt. En stelt u zich dit eens voor: er is een stroomstoring, en alleen bij u brandt nog licht…allemaal dankzij uw eigen energieopslag.

Wat kost een thuisbatterij?

De prijs voor een goede thuisbatterij (inclusief installatie) ligt tussen de 7.500 en 9.000 euro. Het hangt af van uw stroomverbruik: is dat 3 kWh per dag, of 10 kWh?

Uiteraard geven wij u advies op maat over hoe groot uw thuisbatterij moet zijn.

Veel gemeentes verlenen subsidies voor het verduurzamen van uw woning. Een thuisbatterij valt daar ook onder. Neem dus contact op met uw gemeente om te informeren over uw kansen.

thuisbatterij

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij (ook wel: thuisaccu) is een energieopslag met de grootte van ongeveer een CV-ketel tot een wasmachine. U sluit de thuisbatterij aan op uw energiesysteem, zodat u hem enerzijds kunt opladen en anderzijds kunt gebruiken wanneer u stroom nodig hebt. Hier heeft u zelf volledige controle over. De thuisbatterij is met name krachtig wanneer u die koppelt aan zonnepanelen.

Meer informatie
of bel 085 792 28 70
thuisbatterij

Uw betrouwbare leverancier

uit de regio Alblasserdam

Bij LivingSun willen we dat u ook kunt profiteren van de zon. Wij helpen u met een duurzame energieoplossing voor uw woning. Doordat we de regio en de mensen kennen zorgen we voor een prettig proces, waarbij u in een korte tijd rendement uit topkwaliteit zonnepanelen kunt halen.

Daarnaast combineren we zonnepanelen met andere producten, zoals laadpalen en thuisbatterijen, voor een duurzame totaaloplossing.

Een vrijblijvende offerte

binnen 1 werkdag

Aan de hand van de gegevens die u invult kunnen wij binnen één werkdag een offerte opsturen. Dit is geheel vrijblijvend en op onze kosten. Wacht daarom niet langer en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen!

Thuisbatterij

uit Alblasserdam

 • Gegarandeerd rendement
 • Verduurzaam uw woning verder
 • Binnen één werkdag reactie
Adres(Vereist)

Al meer dan 2500 installaties gedaan

Veelgestelde vragen over thuisbatterijen

Kan een thuisbatterij op bestaande zonnepanelen?

Ja. Wij plaatsen uw thuisbatterij graag op uw bestaande energiesysteem, óók wanneer dat door iemand anders is geplaatst.

Wat is de beste thuisbatterij voor zonnepanelen?

De beste thuisbatterij is er een die:

 1. Precies past op het dagelijks verbruik van uw huishouden
 2. Zichzelf binnen 5 jaar terugverdient
 3. 15 tot 20 jaar meegaat, zodat u er vele jaren winst mee boekt

Installeert u via ons een thuisaccu? Dan zorgen wij dat deze 3 punten volledig gewaarborgd zijn.

Hoe groot moet mijn thuisbatterij zijn?

De grootte van uw thuisaccu hangt af van uw dagelijks gebruik. Daarom brengen we dat altijd eerst in kaart, voordat we u hierover adviseren.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig om een thuisbatterij op te laden?

Dit hangt af van het aantal kWh van uw thuisaccu en hoeveel kilowattpiek (kWp) uw zonnepanelen kunnen opwekken. De vuistregel is:

U heeft ongeveer 1 tot 1,5 kWh accu-opslag nodig voor elke kWp die uw zonnepanelen opbrengen.

In ons vrijblijvende adviesgesprek rekenen we dit precies voor u uit.

Wat is de levensduur van een thuisbatterij?

De accu’s die wij plaatsen, kunt u 7.000 keer opladen. Dus doet u dit dagelijks? Dan kunt u er 19 jaar van profiteren.

U kunt er sowieso op rekenen dat uw thuisaccu 15 tot 20 jaar meegaat.

Is er een subsidie voor een thuisbatterij?

Veel gemeentes verlenen subsidies voor het verduurzamen van uw woning. Een thuisbatterij valt daar ook onder. Neem dus contact op met uw gemeente om te informeren over uw kansen.

Wanneer is een thuisbatterij interessant voor mij?

• Wilt u uw woning verder verduurzamen?
• Wilt u méér profiteren van uw zonnepanelen?
• Wilt u meer geld overhouden aan uw stroomverbruik én -opwekking?
• Wilt u nóg onafhankelijker zijn van het stroomnet?
Als u 1 of meerdere van bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, dan is een thuisbatterij voor u interessant.