Heel blij met de zonnepanelen.

"Heel blij met de zonnepanelen. Fijn contact, advies en "nazorg". Goede service, top!"

Leoni Schipper

Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf.

"Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf. De installatie verliep vlot, en hun personeel had kennis van zaken en behulpzaam. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds ik hun panelen gebruik. Een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen."

Dieter Jager

10 zonnepanelen op een tweekapper met Enphase installatie van Steven Wierx uit Papendrecht.

Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht.

"Fijne ervaring met LivingSun. Er wordt meegedacht over oplossingen, leggen op meerdere daken en dakdelen was geen enkel probleem. Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht. De zonnepanelen en omvormers zijn van topkwaliteit en we hopen op vele jaren een goede opbrengst van het systeem."

Pim Engelbregt

194 zonnepanelen in samenwerking met Barth Installatietechniek.

"Frans Zoeteman, directeur van LivingSun, heeft tijdens een extra Algemene Ledenvergadering een duidelijke uiteenzetting van zijn bedrijf, de werking en toepassing van de zonnepanelen installatie, samenwerking met Barth Installatietechniek en de Scope12 keuring geven. De aanleg van 194 zonnepanelen op het dak inclusief de aanpassing en/of installatie van de nieuwe meterkasten door Barth Installatietechniek is als 'individueel maatwerk' volgens planning verlopen. Kortom, professioneel met een eerlijk advies en fijne samenwerking."

J.A. Jongeneel

Living Sun is een serieus bedrijf.

"Living Sun is een serieus bedrijf levert kwaliteit resultaat. Zeker een aanrader. ik ben zelf tevreden met mijn all round installaties."

Antonio Candido Adriao

Bakkerij Voordijk uit Ridderkerk heeft onlangs een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door maar liefst 2000...

Prima service, snelle levering

"Prima service, snelle levering en heel tevreden met de zonnepanelen."

Corien Rozendaal

Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur.

"Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur. Denken met je mee, dragen oplossingen aan. Prettig in de communicatie. Ook de uitvoerders waren uitstekend. We raden u aan in ieder geval LivingSun te overwegen indien u zonnepanelen wilt installeren."

Ton van 't Hoff

Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen.

"Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen. Nette en hardwerkende monteurs die professioneel de kabel en panelen monteren. ’s Middags sluit gekwalificeerde elektromonteur geheel aan, zodat systeem operationeel is. Overzichtelijke App (op telefoon) toont direct de stroomproductie en correcte werking van zonnepanelen. Kortom: LivingSun doet we ze belooft en de prijs/kwaliteitverhouding is van topniveau!"

Henk Hartman

Goede uitleg over alles , zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

J D

LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal.

"LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal. De communicatie was helder gedurende het hele proces. De installatie verliep vlot en de kwaliteit van het geleverde werk is zeer goed. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen LivingSun ten zeerste aan voor hun professionele aanpak en hoogwaardige dienstverlening."

Cowporation Farmshop

Alblasserdam

Onlangs hebben we bij Peekstok Machining & Construction 990 zonnepanelen mogen leggen...

We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.

"We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen. We hebben toen een paar bedrijven benaderd, waaronder Living Sun, om ons een offerte te sturen voor plaatsing van 8 panelen. Het is Living Sun geworden, betrouwbaar en fijn contact, er wordt ook terug gebeld als dat beloofd wordt. Nette montage en als er een probleem is dan lost men dit snel op. Ook na de plaatsing nog contact gehad of dat wij tevreden waren. Een fijn bedrijf met een scherpe prijsstelling. Met vriendelijke groet Willem Schipper."

Willem Schipper

13 zonnepanelen met een Enphase installatie bij RJ van de Ruit uit Papendrecht.

LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten.

"LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten. De voorbereidingen en het overleg met de bewoners zijn prima verlopen. Ook de samenwerking tussen LivingSun en elektrotechnisch bedrijf Barth prima. LivingSun: betrouwbaar bedrijf . Aan te bevelen!"

Henk Hellenthal

Fijne communicatie en goede service!

"Fijne communicatie en goede service! Na onze offerteaanvraag kwam er al snel iemand langs. Met de hulp van een handige tool zagen we in een mum van tijd waar de panelen het gunstigste zouden liggen en wat de verwachte jaarlijkse opbrengst zou zijn. Nog dezelfde dag hadden we de offerte op de mail. Absoluut aan te bevelen!"

Glenn van Ruitenburg

Goede advisering aan huis en snelle offerte. - GJ Otterman

Goede voorbereiding en uitstekende berekening.

"Goede voorbereiding en uitstekende berekening. Ook keurig geplaatst. Ook nazorg bij vraag was goed. Super gedaan mannen."

Ruud en Ada Molenaar

LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht.

"LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht. De aanpak is zeer grondig en het resultaat mag er zijn! We hebben er energie van gekregen. Een aanrader voor ieder bedrijf dat serieus aan de slag wil gaan met het verduurzamen door middel van zonnepanelen. Gertjan Kleinbloesem"

Gertjan Kleinbloesem

Verloop Drukkerij

Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd.

"Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd. Daarnaast werd er ook in de drukke tijd met heel veel vraag gewoon een eerlijke prijs gerekend."

Arie Bakker

Vandaag ontvingen we de officiële opdracht voor het leveren en installeren van 194 zonnepanelen van VVE...