Over LivingSun zonne-energie

Een zonnepanelen installatie is een eenvoudige manier om zelf duurzaam en goedkoop, groene stroom te produceren. Met zonnepanelen heeft u op een eenvoudige manier rendement van uw dak. Voor niets gaat de zon op…

Uw voordelen

0% BTW voor particulieren

Milieuvriendelijk

Korte terugverdientijd

Fabrikant onafhankelijk

Top merken

Rendement monitoring

Professionele installatie

Garantie

Btw op zonnepanelen voor particulieren afgeschaft

De btw op zonnepanelen vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.

Milieuvriendelijk

Zonne-energie is een zeer duurzame manier van energie opwekken. In tegenstelling tot energie die op de authentieke manier word opgewekt is zonne-energie schoon en CO2 vrij. Door gebruik te maken van een zonnepaneel oplossing van LivingSun draagt u bij aan een beter milieu.

Korte terugverdientijd

De zonnepanelen installaties van LivingSun zijn zeer betaalbaar, waardoor de investering zich snel terugverdiend. Wij berekenen geheel vrijblijvend uw terugverdientijd en uw jaarlijkse besparing.

Fabrikant onafhankelijk

LivingSun gebruikt alleen de allerbeste producten van vooraanstaande fabrikanten en leveranciers. LivingSun is merk onafhankelijk en zoekt voor u de beste oplossing welke binnen uw project het meest efficiënt is. Zodoende is ieder project maatwerk!

Rendement monitoring

LivingSun zorgt voor het aanmelden van uw zonnepanelen installatie op de beschikbare monitoring platforms. U kunt met uw mobiele telefoon de prestaties volgen van uw zonnepanelen installatie. Tevens ontvangt u een periodieke rapportage van uw zonnepanelen installatie.

Professionele Installatie

LivingSun zorgt voor een professionele installatie. Ons installatie team bestaat uitsluitend uit gecertificeerd en vakbekwaam personeel. Hierdoor garanderen wij een perfect renderende zonnepanelen installatie. Indien uw zonnepanelen installatie groter is dan 50 zonnepanelen, kan uw verzekeraar vragen deze SCIOS SCOPE12 te laten keuren. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Top merken

Hoge kwaliteit zonnepanelen zijn zonnepanelen die efficiënt zijn, een lange levensduur hebben en een lage degeneratie kennen. Er zijn duizenden zonnepanelen leveranciers. LivingSun gebruikt alleen zonnepanelen uit de Top van de Bloomberg Tier1 lijst.

Garantie op installatie

LivingSun geeft standaard 2 jaar garantie op de installatie. Dit betekend dat alle problemen die veroorzaakt worden als gevolg van de installatie binnen deze termijn opgelost worden. Voorbeelden zijn: bekabeling, bevestigingsmateriaal, connectoren ect.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u snel en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. Wel zo makkelijk!

Soort dak

"Meerdere opties zijn mogelijk"

LivingSun B.V.

Nieuwland Parc 319
2952 DD Alblasserdam

Tel: +31 85 792 28 70
E-mail: info@livingsun.nl

Laat anderen mee profiteren, deel onze pagina!