Over LivingSun zonne-energie

Zonne-energie is een van de meest duurzame oplossingen om je eigen energie op te wekken. Statistisch bewezen schijnt de zon gemiddeld 1550 uur in Nederland. Energie die we elke dag gratis kunnen benutten. Zonnepanelen op uw dak om energie op te wekken uit warmte en licht.

LivingSun is reeds jaren gespecialiseerd in het leveren en installeren van diverse duurzame zonne-energie oplossingen. Van zonnepanelen tot de laadpaal voor uw auto. LivingSun regelt het van A-Z voor u.

Uw voordelen

21% BTW teruggave

Milieuvriendelijk

Korte terugverdientijd

Fabrikant onafhankelijk

Top merken

Rendement monitoring

Professionele installatie

Garantie

21% BTW teruggave. Wij regelen het voor u.

Wie een zonnepanelen systeem laat installeren, kan de 21% BTW die op de installatie is betaald, terugkrijgen van de belastingdienst. Wij hepen u graag met de administratieve afhandeling hiervoor. Op de website van de belastingdienst lees u hier meer over.

Milieuvriendelijk

Zonne-energie is een zeer duurzame manier van energie opwekken. In tegenstelling tot energie die op de authentieke manier word opgewekt is zonne-energie schoon en CO2 vrij. Door gebruik te maken van een zonnepaneel oplossing van LivingSun draagt u bij aan het milieu.

Korte terugverdientijd

De zonne-energie oplossingen van LivingSun zijn zeer betaalbaar, waardoor de terugverdientijd aller sinds de moeite waard is. Wij berekenen graag uw terugverdientijd en uw besparing op de energie rekening

Fabrikant onafhankelijk

LivingSun is merk en fabrikant onafhankelijk. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogstaande componenten van financieel draagkrachtige leveranciers. In het geval van zonnepanelen werken we met leveranciers uit de top 5 van de Bloomberg Tier 1 lijst, hierdoor ontstaat een stabiele financiƫle basis voor onze projecten. De onderconstructie leveren wij van het Nederlandse bedrijf Esdec. Voor de omvormers maken we gebruik van Huawei of SolarEdge met optimizers.

Rendement monitoring

LivingSun levert een dienst waarin wij het rendement monitoren van uw zonne-energie installatie. Zelf heeft u ook een applicatie op uw mobiele device waarin u de opbrengst kan monitoren. Door uw zonne-energie installatie koppelen aan onze server, monitoren wij de werking en de opbrengst van uw installatie.

Professionele Installatie

Het is zeer belangrijk om de zonne-energie installatie door en vakkundige installateur te laten installeren. Livingsun heeft eigen personeel die vakkundig zijn en conform de gestelde normen installeert. Door onze jarenlange ervaring mag u van ons een uitstekende en veilige installatie verwachten. LivingSun biedt ook de mogelijkheid u te ondersteunen bij het eventueel keuren van de installatie voor de verzekeraar. De zogenaamde Scope12 keuring.

Top merken

In het geval van zonnepanelen werken we met leveranciers uit de top 5 van de Bloomberg Tier 1 lijst, hierdoor bieden wij alleen de beste kwaliteit prijs verhouding aan voor onze projecten. De onderconstructie leveren wij van het Nederlandse bedrijf Esdec. Voor de omvormers maken we gebruik van Huawei of SolarEdge met optimizers.

Garantie op installatie

LivingSun geeft standaard 2 jaar garantie op de installatie. Dit betekend dat alle problemen die veroorzaakt worden als gevolg van de installatie binnen deze termijn opgelost worden. Voorbeelden zijn: bekabeling, bevestigingsmateriaal, connectoren ect.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u snel en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. Wel zo makkelijk!

Soort dak

"Meerdere opties zijn mogelijk"

LivingSun B.V.

Newtonweg 8
2952 BH Alblasserdam

Tel: +31 85 792 28 70
E-mail: info@livingsun.nl

Laat anderen mee profiteren, deel onze pagina!