De Producten van LivingSun zonne-energie

Hoge kwaliteit zonnepanelen zijn zonnepanelen die efficiënt zijn, een lange levensduur hebben en een lage degeneratie kennen. Er zijn duizenden zonnepanelen leveranciers. LivingSun gebruikt alleen zonnepanelen uit de Top van de Bloomberg Tier1 lijst.

Ons producten overzicht

Zonnepanelen

Omvormers

Laadstations

Thuis accu’s

Zonnepanelen

LivingSun gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen uit de TIER1 ranking. Onze importeur maakt gebruik van hoogstaande röntgen apparatuur om eventuele niet zichtbare gebreken vast te stellen. Op deze manier garanderen wij een kwalitatief hoogstaand product.

De merken van LivingSun:

Omvormers

Om de geproduceerde groene stroom geschikt te maken voor gebruik, heeft u een omvormer nodig. LivingSun gebruikt alleen omvormers welke zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. De groene stroom zal direct gebruikt kunnen worden voor eigen gebruik. De overtollige opgewekte energie zal worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet of worden opgeslagen in uw thuis accu.

Op al onze omvormers zit 5, 10 of zelfs 25 jaar fabrieksgarantie.

De merken van LivingSun:

Laadstations

Simpel en slim uw auto opladen met zonne-energie

LivingSun levert verschillende laadoplossingen voor uw elektrische auto. Het is zeer voordelig om uw auto te laden met zelf geproduceerde groene stroom. LivingSun levert en installeert uw laadpaal gebruiksklaar. Direct starten met laden en besparen.

Informeer kosteloos naar onze mogelijkheden!

Thuis accu’s

Maak met een thuis accu optimaal gebruik van uw zonnepanelen installatie.

Overdag als de zon schijnt, slaat u de overtollige opgewekte groene stroom op in een thuis accu, deze opslagen groene stroom is voor u op ieder moment beschikbaar voor gebruik, dus ook als de zon niet schijnt.

De voordelen van uw eigen opslag capaciteit:

  • Geen beperkingen met betrekking tot salderingsregelgeving en prijsschommelingen
  • Geen aanvullende transportkosten
  • Nog meer zelfvoorzienend
  • Meer CO2 reductie

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u snel en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. Wel zo makkelijk!

Soort dak

"Meerdere opties zijn mogelijk"

LivingSun B.V.

Nieuwland Parc 319
2952 DD Alblasserdam

Tel: +31 85 792 28 70
E-mail: info@livingsun.nl

Laat anderen mee profiteren, deel onze pagina!