De Producten van LivingSun zonne-energie

Hoge kwaliteit zonnepanelen zijn zonnepanelen die efficiënt zijn, een lange levensduur hebben en weinig tot geen verlies hebben over hun levensloop. Er bestaan inmiddels zoveel leveranciers dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogstaande componenten van financieel draagkrachtige leveranciers. Voor de zonnepanelen werken we met leveranciers uit de top 5 van de Bloomberg Tier 1 lijst, hierdoor ontstaat een stabiele basis voor onze projecten. De onderconstructie komt van het Nederlandse bedrijf Esdec.

Ons producten overzicht

Zonnepanelen

Omvormers

Laadstations

Opslag

Zonnepanelen

Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogstaande componenten van financieel draagkrachtige leveranciers. Voor de zonnepanelen werken we met leveranciers uit de top 5 van de Bloomberg Tier 1 lijst, hierdoor ontstaat een stabiele basis voor onze projecten. De onderconstructie komt van het Nederlandse bedrijf Esdec.

De merken van LivingSun:

Omvormers

De belangrijkste schakel tussen uw zonnepanelen en het elektriciteitsnet is de omvormer. LivingSun past alleen omvormers toe die zijn gemaakt conform de Europese standaard met de hoogst bewezen levens duur en een garantietermijn tot wel 10 jaar.
De omvormer vormt het centrale punt va uw zonne-energie oplossing. Een omvormer een toestel welke ervoor zorgt dat de opgewekte stroom (DC) vanuit de panelen wordt omgezet in wisselstroom (AC) om de opgewekte energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet.
De meeste omvormers zijn intelligente apparaten die precies bijhouden hoeveel zonne-energie u opwekt. Deze opbrengst is dan ook uit te lezen via internet middels een App op uw telefoon of tablet.

Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag naar de beste oplossing voor u.

De merken van LivingSun:

Laadstations

Simpel en slim uw auto opladen met zonne-energie

LivingSun is dé leverancier van laadpalen, laadstations, laadkabels, montagepalen, wand- en plafondbeugels.

Als u een elektrische auto heeft is het ook het voordeligst om een eigen laadpaal in bezit te hebben. Bij LivingSun bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verkopen hoogwaardige laadstations. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie is er misschien een verzwaring van de meterkast nodig of extra graafwerk. Voor iedere huishouden is er een passende oplossing.

Informeer kosteloos naar onze mogelijkheden!

Opslag

Zonnepaneel oplossingen zonder energieopslag produceren zeer klein gedeelte van de rechtstreeks gegenereerde zonne-energie voor eigenverbruik. Het eigenverbruik van zonne-energie kunt u verhogen met behulp van een aangesloten opslag accu. Hierdoor bent u veel meer zelfvoorzienend en bereikt u een veel hogere efficiëntie van u totaal oplossing Met een opslag accu word de overdag opgewekte zonne-energie opgeslagen, om ’s avonds weer beschikbaar te komen voor uw verbruikstoestellen.

De voordelen van uw eigen opslag capaciteit:

  • Uw bent vrij van regelgeving en de verandering hierin

  • Geen transportkosten van uw netwerkbeheerder

  • Zelfvoorzienend

  • Extra bijdrage tot het verlagen van CO2 uitstoot

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u snel en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. Wel zo makkelijk!

Soort dak

"Meerdere opties zijn mogelijk"

LivingSun B.V.

Newtonweg 8
2952 BH Alblasserdam

Tel: +31 85 792 28 70
E-mail: info@livingsun.nl

Laat anderen mee profiteren, deel onze pagina!