De garantie types van LivingSun zonne-energie

Zonne-energie is een van de meest duurzame oplossingen om je eigen energie op te wekken. Statistisch bewezen schijnt de zon gemiddeld 1550 uur in Nederland. Energie die we elke dag gratis kunnen benutten. Zonnen panelen op uw dak om energie op te wekken uit warmte en licht.

LivingSun is reeds jaren gespecialiseerd in het leveren en installeren van diverse duurzame zonne-energie oplossingen. Van zonnepanelen tot de laadpaal voor uw auto. LivingSun regelt het van A-Z voor u.

Onze 3 typen garantie

Product garantie

De productgarantie zit op zowel de zonnepanelen zelf als op de omvormer. Deze garantie is van toepassing op defecten van het product, niet op een geleidelijke achteruitgang van de opbrengst. Op omvormers is 5 jaar het minimum, maar 10 jaar of meer wordt ook aangeboden. Op zonnepanelen heeft u tussen de 10 en 25 jaar garantie. Bovengenoemde product garantie is uiteraard afhankelijk van de merk en type paneel en omvormer.

Vermogens garantie

Er is altijd spraken van een vermogensgarantie. De vermogens garantie is van toepassing op geleidelijke achteruitgang van werkende panelen. Gangbaar is een garantie op 80% van het vermogen na 20 of 25 jaar. Deze vermogens garantie is uiteraard afhankelijk van fabrikant en type.

Installatie garantie

LivingSun geeft standaard 2 jaar garantie op de installatie. Dit betekend dat alle problemen die veroorzaakt worden als gevolg van de installatie binnen deze termijn opgelost worden. Voorbeelden zijn: bekabeling, bevestigingsmateriaal, connectoren ect.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u snel en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. Wel zo makkelijk!

Soort dak

"Meerdere opties zijn mogelijk"

Choose File
Hartelijk bedankt voor de interesse in onze producten en diensten. Wegens grote drukte lukt het ons niet om de aanvragen binnen 1 werkdag op te volgen, wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken. Excuses voor het ongemak. Hartelijke groeten, Team LivingSun
Er ging iets niet goed tijdens het verzenden van uw aanvraag. Probeer het nog een keer aub.

LivingSun B.V.

West Kinderdijk 122c
2953 XW Alblasserdam

Tel: +31 85 792 28 70
E-mail: info@livingsun.nl

Laat anderen mee profiteren, deel onze pagina!