laadpaal thuis

Eenvoudig en goedkoper thuisladen

De belangrijkste reden om een laadpaal thuis te nemen, is: gemak. U hoeft zelden nog een openbare laadpaal te gebruiken. Thuis plugt u uw auto snel en makkelijk in.

Daarnaast is er een groot voordeel ten opzichte van opladen via uw gewone stopcontact: met een laadpaal laadt u uw auto ongeveer 8 keer sneller op. U verkort uw wachttijd dus aanzienlijk.

En koopt u een slimme laadpaal? Dan weet u zeker dat anderen ‘m niet zomaar kunnen gebruiken. Daarvoor bestaat een handig pasjessysteem.

Klanten over

LivingSun

We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.

"We hadden in 2022 besloten om zonnepanelen te laten plaatsen. We hebben toen een paar bedrijven benaderd, waaronder Living Sun, om ons een offerte te sturen voor plaatsing van 8 panelen. Het is Living Sun geworden, betrouwbaar en fijn contact, er wordt ook terug gebeld als dat beloofd wordt. Nette montage en als er een probleem is dan lost men dit snel op. Ook na de plaatsing nog contact gehad of dat wij tevreden waren. Een fijn bedrijf met een scherpe prijsstelling. Met vriendelijke groet Willem Schipper."

Willem Schipper

Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht.

"Fijne ervaring met LivingSun. Er wordt meegedacht over oplossingen, leggen op meerdere daken en dakdelen was geen enkel probleem. Qua service zijn ze goed toegankelijk en oplossingsgericht. De zonnepanelen en omvormers zijn van topkwaliteit en we hopen op vele jaren een goede opbrengst van het systeem."

Pim Engelbregt

194 zonnepanelen in samenwerking met Barth Installatietechniek.

"Frans Zoeteman, directeur van LivingSun, heeft tijdens een extra Algemene Ledenvergadering een duidelijke uiteenzetting van zijn bedrijf, de werking en toepassing van de zonnepanelen installatie, samenwerking met Barth Installatietechniek en de Scope12 keuring geven. De aanleg van 194 zonnepanelen op het dak inclusief de aanpassing en/of installatie van de nieuwe meterkasten door Barth Installatietechniek is als 'individueel maatwerk' volgens planning verlopen. Kortom, professioneel met een eerlijk advies en fijne samenwerking."

J.A. Jongeneel

LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal.

"LivingSun heeft een uitstekende service geleverd bij het monteren van zonnepanelen op onze stal. De communicatie was helder gedurende het hele proces. De installatie verliep vlot en de kwaliteit van het geleverde werk is zeer goed. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen LivingSun ten zeerste aan voor hun professionele aanpak en hoogwaardige dienstverlening."

Cowporation Farmshop

Alblasserdam

Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur.

"Zeer goede ervaring met LivingSun, een professioneel zonnepanelen installateur. Denken met je mee, dragen oplossingen aan. Prettig in de communicatie. Ook de uitvoerders waren uitstekend. We raden u aan in ieder geval LivingSun te overwegen indien u zonnepanelen wilt installeren."

Ton van 't Hoff

Prima service, snelle levering

"Prima service, snelle levering en heel tevreden met de zonnepanelen."

Corien Rozendaal

Onlangs hebben we bij Peekstok Machining & Construction 990 zonnepanelen mogen leggen...

Goede uitleg over alles , zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

J D

13 zonnepanelen met een Enphase installatie bij RJ van de Ruit uit Papendrecht.

LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht.

"LivingSun heeft ons niet alleen voorzien van een goed advies maar heeft het geheel ook professioneel ten uitvoer gebracht. De aanpak is zeer grondig en het resultaat mag er zijn! We hebben er energie van gekregen. Een aanrader voor ieder bedrijf dat serieus aan de slag wil gaan met het verduurzamen door middel van zonnepanelen. Gertjan Kleinbloesem"

Gertjan Kleinbloesem

Verloop Drukkerij

Heel blij met de zonnepanelen.

"Heel blij met de zonnepanelen. Fijn contact, advies en "nazorg". Goede service, top!"

Leoni Schipper

LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten.

"LivingSun heeft bij ons appartementen complex 194 zonnepanelen geplaats en deze naar iedere bewoner aangesloten. De voorbereidingen en het overleg met de bewoners zijn prima verlopen. Ook de samenwerking tussen LivingSun en elektrotechnisch bedrijf Barth prima. LivingSun: betrouwbaar bedrijf . Aan te bevelen!"

Henk Hellenthal

Vandaag ontvingen we de officiële opdracht voor het leveren en installeren van 194 zonnepanelen van VVE...

Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd.

"Professionele partij, vlug geschakeld en compleet ontzorgd. Daarnaast werd er ook in de drukke tijd met heel veel vraag gewoon een eerlijke prijs gerekend."

Arie Bakker

Living Sun is een serieus bedrijf.

"Living Sun is een serieus bedrijf levert kwaliteit resultaat. Zeker een aanrader. ik ben zelf tevreden met mijn all round installaties."

Antonio Candido Adriao

Goede voorbereiding en uitstekende berekening.

"Goede voorbereiding en uitstekende berekening. Ook keurig geplaatst. Ook nazorg bij vraag was goed. Super gedaan mannen."

Ruud en Ada Molenaar

10 zonnepanelen op een tweekapper met Enphase installatie van Steven Wierx uit Papendrecht.

Bakkerij Voordijk uit Ridderkerk heeft onlangs een grote stap gezet in de richting van duurzaamheid door maar liefst 2000...

Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf.

"Living Sun is een uitstekend zonnepanelenbedrijf. De installatie verliep vlot, en hun personeel had kennis van zaken en behulpzaam. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald sinds ik hun panelen gebruik. Een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen."

Dieter Jager

Fijne communicatie en goede service!

"Fijne communicatie en goede service! Na onze offerteaanvraag kwam er al snel iemand langs. Met de hulp van een handige tool zagen we in een mum van tijd waar de panelen het gunstigste zouden liggen en wat de verwachte jaarlijkse opbrengst zou zijn. Nog dezelfde dag hadden we de offerte op de mail. Absoluut aan te bevelen!"

Glenn van Ruitenburg

Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen.

"Fijn contact, prima advies (aan huis), direct een mooie offerte én snelle levering van zonnepanelen. Nette en hardwerkende monteurs die professioneel de kabel en panelen monteren. ’s Middags sluit gekwalificeerde elektromonteur geheel aan, zodat systeem operationeel is. Overzichtelijke App (op telefoon) toont direct de stroomproductie en correcte werking van zonnepanelen. Kortom: LivingSun doet we ze belooft en de prijs/kwaliteitverhouding is van topniveau!"

Henk Hartman

Goede advisering aan huis en snelle offerte. - GJ Otterman

laadpaal thuis

Welke laadpaal heeft u nodig voor thuis?

Welke laadpaal u nodig heeft, hangt af van uw wensen:

 • Plug & Play-laadpaal: De eenvoudigste laadpaal sluit u direct op uw meterkast aan. Zonder verbinding met internet, dus ook zonder pasjessysteem. Deze kunt u overwegen als uw laadpaal veilig achter een hek staat, zodat anderen er niet bij kunnen.
 • Slimme laadpaal: Met internetverbinding. Zodat alléén mensen met het juiste pasje ‘m gebruiken. Ook heeft deze ‘load balancing’: dan trekt de laadpaal meer of minder stroom, op basis van het verbruik in uw woning.
 • Vermogen: Hoe meer vermogen uw laadpaal heeft, hoe sneller uw auto opgeladen wordt. Dat kan enkele uren laadtijd schelen. Dus de vraag is: hoe snel wilt u uw auto opladen?

Er is genoeg te kiezen. Daarom voorzien we u graag van persoonlijk advies. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Vrijblijvend advies
of bel 085 792 28 70

Alleen de beste merken:

laadpaal thuis

Uw betrouwbare leverancier

uit de regio

Bij LivingSun willen we dat u ook kunt profiteren van de zon. Wij helpen zowel particulieren als ondernemingen op het gebied van zonne-energie. Doordat we de regio en de mensen kennen zorgen we voor een prettig proces, waarbij u in een korte tijd rendement uit topkwaliteit zonnepanelen kunt halen.

Daarnaast combineren we zonnepanelen met andere producten, zoals laadpalen en thuisbatterijen, voor een duurzame totaaloplossing.

Een vrijblijvende offerte

binnen 1 werkdag

Een laadpaal thuis, op uw eigen oprit: de beste manier om uw hybride of elektrische auto op te laden. Veilig én voordelig. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. Maar het begint met een offerte.

Laadpaal thuis

inclusief installatie

 • Met of zonder pasjessysteem
 • Load balancing mogelijk
 • Verbruik direct op de zaak
Adres(Vereist)

Al meer dan 2500 installaties gedaan

Onze laadpalen

Wij zijn alleen tevreden als uw laadpaal straks als een zonnetje werkt en uw auto in no-time oplaadt. Zonder dat u daar last van heeft bij de energievraag van de rest van uw huishouden.

 • Direct te combineren met (onze) zonnepanelen
  Schijnt de zon? Dan wilt u uiteraard dat uw laadpaal direct via uw zonnepanelen uw auto oplaadt. Daar zorgen wij uiteraard voor. Oók als uw panelen niet door ons gelegd zijn.
 • Alleen de beste laadpalen
  Wij werken alleen met de beste materialen. Dat betekent voor u dat u altijd een laadpaal thuis krijgt die geschikt is voor uw situatie. Met nagenoeg nooit storingen.
 • Persoonlijk contact en de beste service
  Persoonlijk advies is gratis. Bij installatie vertellen wij precies hoe u het meeste uit uw laadpaal haalt. En bij storingen staan we snel op de stoep, desnoods ’s avonds.
laadpaal-thuis

Veelgestelde vragen over een laadpaal thuis

Zijn de kosten van een laadpaal aftrekbaar?

Ja, wanneer u thuis een laadpaal plaatst zijn de kosten van een laadpaal aftrekbaar. Dit is echter niet het geval wanneer u de laadpaal op uw zaak zet. Wij leggen u graag uit hoe dit precies werkt.

Wij hebben 2 auto’s. Kan ik een dubbele laadpaal thuis laten plaatsen?

Jazeker. Daarbij zorgen we ervoor dat uw energiesysteem altijd goed in balans blijft.

Kan ik een laadpaal thuis laten plaatsen, zonder oprit?

Ja, ook dan zijn er mogelijkheden. Zo mag u in sommige gemeenten een laadkabel over de openbare ruimte leggen. Of misschien mag u een laadarm gebruiken, die de laadkabel hoog over de stoep leidt.

Als uw gemeente dit soort oplossingen toestaat, zijn er wel regels aan gebonden. Informeer hiernaar bij uw gemeente zelf.

Wat is ‘load balancing’?

‘Load balancing’ betekent dat uw laadpaal meer of minder stroom trekt, afhankelijk van het verbruik van andere apparaten in en rond uw woning. Dit is belangrijk, omdat u anders het risico loopt dat uw energiesysteem overbelast raakt.

Hoe wordt een laadpaal thuis aangesloten?

Allereerst bereiden we uw meterkast voor: er komt een aparte groep voor uw laadpaal. Vervolgens maken we een ondergrondse sleuf om de kabel in te leggen. Daarna plaatsen we uw laadpaal op de afgesproken plek, en sluiten deze netjes aan.

Natuurlijk activeren en testen we de laadpaal voor u. Pas als alles goed werkt, gaan wij weg.