De diensten van LivingSun zonne-energie

Wij zorgen voor de juiste adviezen en toetsen de technisch uitvoerbaarheid. Hierdoor Krijgt u de garantie van een perfect werkend systeem.

Ons diensten overzicht

Advies

Directe levering

Installatie

Onderhoud

Advies

Voor het verzorgen van een goede offerte is een persoonlijk advies van LivingSun zeer aan te raden. Persoonlijk contact, waarbij we een grondig technisch vooronderzoek doen van zowel uw e- installatie als het beoordelen van uw dak is een must voordat u een investering doet. Middels geavanceerde software kunnen wij een berekening maken van uw opbrengsten en tekenen wij uw dak in met de beoogde zonnepanelen. Tevens berekenen wij gelijk welke dakconstructie voor u het beste is.

Bel ons meteen voor een afspraak en weet precies wat uw mogelijkheden zijn.

Directe levering

LivingSun streef er na om zoveel mogelijk uit voorraad te leveren. Zo kunt u snel gebruik maken van alle voordelen die de zonne-energie oplossing voor u mee brengt. Zodra u de getekende offerte getekend hebt, zullen wij gelijk starten met de voorbereiding van uw project. Onze engineers zullen contact met u op nemen om op basis van al uw wensen de zonne-energie oplossing te installeren.

Installatie

Het is zeer belangrijk om de zonne-energie installatie door en vakkundige installateur te laten installeren. LivingSun heeft eigen personeel die vakkundig zijn en conform de gestelde normen installeert. Door onze jaren lange ervaring mag u van ons een uitstekende en veilige installatie verwachten. LivingSun bied ook de mogelijkheid u te ondersteunen bij het eventueel keuren van de installatie voor de verzekeraar. De zogenaamde Scope12 keuring.

De SCIOS Scope 12-keuring is een elektrische inspectie van uw hele zonnestroominstallatie. Dat betekent vanaf de zonnepanelen tot aan het koppelpunt met de netbeheerder: de PV-panelen, strengen, connectoren, omvormers, optimizers en bijbehorende meterkast(en). De inspecteur kijkt dan naar brandrisico’s en de elektrische veiligheid.

Onderhoud

Om uw uw zonne-energie oplossing in top conditie te houden, betrouwbaarheid te garanderen en u compleet te ontzorgen hebben wij de juiste nazorg processen voor u.

LivingSun begrijpt als geen ander hoe belangrijk de betrouwbaarheid van uw zonne-energie oplossing kan zijn. Om u compleet te ontzorgen hebben wij de juiste nazorg processen voor u. Heel helder zodat u weet waar u aan toe bent en u gegarandeerd te allen tijde gebruik kunt maken van een perfect werkend systeem.

Wij bieden verschillende service mogelijkheden. Zo hebben wij diverse SLA’s samengesteld waarin voorwaarden als responstijden, reparatie snelheid, vervangende apparatuur en preventief en correctief onderhoud standaard zijn vastgelegd. Al het onderhoud en eventuele storingen worden gelogd in een professioneel softwarepakket. Zo managed LivingSun de kwaliteit en betrouwbaarheid voor u op de lange termijn.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u snel en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte. Wel zo makkelijk!

Soort dak

"Meerdere opties zijn mogelijk"

LivingSun B.V.

Newtonweg 8
2952 BH Alblasserdam

Tel: +31 85 792 28 70
E-mail: info@livingsun.nl

Laat anderen mee profiteren, deel onze pagina!